SUZUKI KORMÁNYMŰ  FELÚJÍTÁS, JAVÍTÁS.

INGYENES HOZZUK-VISSZÜK SZOLGÁLTATÁS AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!

Suzuki kormánymű felújítás

Az alábbi 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát és költségeit.

Elérhetőségünk:

+36 30 78 53 479

  

Hívjon fel!

 Megmondjuk előre milyen javítási költséggel számolhat.

+36 30 78 53 479

Birton Sándor

Kérjen ingyenes visszahívást!

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

Budapesten belül INGYENESEN érte megyünk és INGYENESEN készen vissza is visszük.

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1-2 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Nálunk nem csak felújíthat, vásárolhat is SUZUKI kormányművet!

Gyári felújított, dobozos, 1 év garanciával biztosított kormányműveinkre olyan árat tudunk biztosítani, amit máshol nem kap! Kérjen ajánlatot!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Tudok valamiben segíteni? +36 30 78 53 479

Hívjon bizalommal!

Birton Sándor

+36 30 785 34 79

Címünk:

1095 Budapest Soroksári Út 48.

Malom Udvar – Iroda és Raktárközpont

Cégadatok:

Adószám: 24677855-2-43
Aktuális cégjegyzékszám: 01-09-376445

Teljes név: Silverstone.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Silverstone.hu Kft.

SUZUKI kormányművek felújítása immáron közel 10 éve

Birton Sándor

tulajdonos

Folyik? Szivárog? Kopog? Kattog? Feszül, szorul a kormánymű?
Ne kockáztasson! Forduljon szakszervizhez!

Suzuki a mi autónk. Sokan ismerik ez a reklámszövegekből oly sokszor kántált mondást. És egyébként a Suzuki tényleg jó autónak számít szervizigényesség szempontjából. Talán a Suzuki kormányművek felújítása sem olyan gyakori mint más autók esetében.  A hozzánk leggyakrabban kormánymű javításra beérkező Suzukik közül a Swift (más országokban Cultus) a leggyakoribb. Sokan kérdezik is ebből kifolyólag hogy a Suzuki Swift kormányművei ennyire gyatrák? A válasz az hogy közel sem. Nyilván azért ez a leggyakoribb, mert sokkal több van belőle mint például az Ignisből, az SX4-ből vagy akár a mára már megszűnt Wagon R-ből. Kevesen tudják hogy újabb típusú Suzuki kormányműveket alig látunk felújító műhelyünkben. Mint például a Suzuki Splash vagy a Suzuki Baleno. És nem azért mert ezek fiatalabb típusok! Ez a drágább luxus autómárkákról nem mondható el! Magyarországon főképp a Suzuki Alto, a Suzuki Baleno, a Suzuki Grand Vitara, a Suzuki Ignis, a Suzuki Splash, a Suzuki SX4, a Suzuki Wagon R és nem távolról sem az utolsó sorban a Suzuki Swift terjedt el.  Ebből az okból kifolyólag ezeket a típusukat szervizeljük. Csak érdekesség képen, kevesen hallottak az olyan egzotikus modellekről mint a Suzuki Cappuccino, a Suzuki Escudo, Suzuki Jimny, a Suziki Kizashi, a Suzuki MR Wagon vagy akár a MightyBoy.  A kis Suziki kitekintő után, térjünk vissza egy picit a kormánymű felújításra. Nálunk a szervokormanyjavitas.hu-nál ingyenes hiba megállapítást kínálunk minden egyes Ügyfelünk részére. Mindezt össze kötve az ingyenes-hozzuk visszük* szolgáltatásunkkal? Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy Önnek nincs más dolga, csak jelezni felénk hogy van egy felújításra szoruló Suzuki kormányműve. Mi azonnal futárt küldünk Önhöz. Futárunk beszállítja műhelyünkbe a hibás Suzuki kormányművet vagy szervószivattyút. Ingyenesen átvizsgáljuk, majd a hibafeltárás után előre egyeztetünk Önnel, milyen lehetőségek vannak javítás terén. Fontos tudni, hogy kiszerelt alkatrészeket csak akkor tudunk átvenni javításra, ha ismerjük a pontos hibát / hiba jelenséget. Továbbá szükséges tudnunk az adott alkatrész pontos típusát is. Alap esetben egy vagy két munkanap alatt végzünk a javítással.

Gyakran elhangzó kérdések:

Mennyibe kerül a kormánymű javítása? A válasz az hogy 55 és 85 ezer Ft* között van hibától függően.

Sokan kérdezik hogy például egy Suzuki Ignis kormánymű hiba mennyire bonyolult dolog? A válasz az hogy egyáltalán nem az. Heti szinten többet is javítunk.

Sokan kérdezik, hogy Suzuki Ignis kormánymű kapható-e nálunk? A válasz az hogy igen, de sok esetben javítható. Ez olcsóbb, gyorsabb és talán megbízhatóbb is.

Hasonló kérdés hogy Suzuki Alto kormánymű, Suzuki Swift kormánymű illetve  Suzuki Wagon r kormánymű kapható-e nálunk? Igen. A válasz pont ugyanaz mint az előbbi kérdés esetében.

Tovább sokszor elhangzó kérdés még az hogy mi a leggyakoribb Suzuki SX4 kormánymű hiba?  A válasz az hogy ha a kormánymű folyik, lóg vagy ha kopog. Ez a 3 leggyakoribb hiba.

Talán a leggyakrabban elhangzó kérdés az, hogy mennyi idő egy Suzuki Swift kormánymű felújítás? Pontosabban egy Suzuki Swift szervós kormánymű javítása. (Mert ebben a típusban gyakori a szervó nélkül szerelt változat.)  A válasz az hogy beérkezéstől számítva 1-2 munkanap alatt tudjuk javítani.  Ezt a típust a köznyelv Suzuki swift 1.0 kormányműnek hívja, mert az igazság az hogy nincs más neve. A Suzuki nem tesz különbséget a nevekben a modellfrissítést követően.

Különös figyelmet szentelünk annak, hogy az általunk beépítésre kerülő alkatrészek mindig legjobb minőséget képviseljék, legyen szó akár tömítésekről, vezetőcsapágyakról, perselyekről, karmantyúkról vagy porvédőkről, hisz 1 év garanciát adunk mind a szervószivattyúk, mind a kormánygépek javítására. Nekünk sem érdekünk kétszer dolgozni. Szeretünk mi is többet nyújtani ügyfeleink részére, mint amennyit elvárnak tőlünk.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!