SUZUKI KORMÁNYMŰ  FELÚJÍTÁS, JAVÍTÁS.

INGYENES HOZZUK-VISSZÜK SZOLGÁLTATÁS AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!

  • SUZUKI kormánymű felújítás akár 1-2 munkanapon belül!
  • Suzuki kormánymű javítási ár: 45 – 70 000 Ft
  • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479
  • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

    Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Önhöz is elmegyünk!

Suzuki kormánymű felújítás

Az alábbi 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát és költségeit.

Elérhetőségünk:

+36 30 78 53 479

  

Hívjon fel!

 Megmondjuk előre milyen javítási költséggel számolhat.

+36 30 78 53 479

Birton Sándor

Kérjen ingyenes visszahívást!

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

Budapesten belül INGYENESEN érte megyünk és INGYENESEN készen vissza is visszük.

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!

Nálunk nem csak felújíthat, vásárolhat is SUZUKI kormányművet!

Gyári felújított, dobozos, 2 év garanciával biztosított kormányműveinkre olyan árat tudunk biztosítani, amit máshol nem kap! Kérjen ajánlatot!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Tudok valamiben segíteni? +36 30 78 53 479

Hívjon bizalommal!

Birton Sándor

+36 30 785 34 79

Címünk:

1095 Budapest Soroksári Út 48.

Malom Udvar – Iroda és Raktárközpont

Cégadatok:

Adószám: 24677855214
Aktuális cégjegyzékszám: 14 09 315761

Teljes név: Silverstone.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Silverstone.hu Kft.

SUZUKI kormányművek felújítása immáron közel 10 éve

Birton Sándor

tulajdonos

Folyik? Szivárog? Kopog? Kattog? Feszül, szorul a kormánymű?
Ne kockáztasson! Forduljon szakszervizhez!

Suzuki a mi autónk. Sokan ismerik ez a reklámszövegekből oly sokszor kántált mondást. És egyébként a Suzuki tényleg jó autónak számít szervizigényesség szempontjából. Talán a Suzuki kormányművek felújítása sem olyan gyakori mint más autók esetében.  A hozzánk leggyakrabban kormánymű javításra beérkező Suzukik közül a Swift (más országokban Cultus) a leggyakoribb. Sokan kérdezik is ebből kifolyólag hogy a Suzuki Swift kormányművei ennyire gyatrák? A válasz az hogy közel sem. Nyilván azért ez a leggyakoribb, mert sokkal több van belőle mint például az Ignisből, az SX4-ből vagy akár a mára már megszűnt Wagon R-ből. Kevesen tudják hogy újabb típusú Suzuki kormányműveket alig látunk felújító műhelyünkben. Mint például a Suzuki Splash vagy a Suzuki Baleno. És nem azért mert ezek fiatalabb típusok! Ez a drágább luxus autómárkákról nem mondható el! Magyarországon főképp a Suzuki Alto, a Suzuki Baleno, a Suzuki Grand Vitara, a Suzuki Ignis, a Suzuki Splash, a Suzuki SX4, a Suzuki Wagon R és nem távolról sem az utolsó sorban a Suzuki Swift terjedt el.  Ebből az okból kifolyólag ezeket a típusukat szervizeljük. Csak érdekesség képen, kevesen hallottak az olyan egzotikus modellekről mint a Suzuki Cappuccino, a Suzuki Escudo, Suzuki Jimny, a Suziki Kizashi, a Suzuki MR Wagon vagy akár a MightyBoy.  A kis Suziki kitekintő után, térjünk vissza egy picit a kormánymű felújításra. Nálunk a szervokormanyjavitas.hu-nál ingyenes hiba megállapítást kínálunk minden egyes Ügyfelünk részére. Mindezt össze kötve az ingyenes-hozzuk visszük szolgáltatásunkkal? Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy Önnek nincs más dolga, csak jelezni felénk hogy van egy felújításra szoruló Suzuki kormányműve. Mi azonnal futárt küldünk Önhöz. Futárunk beszállítja műhelyünkbe a hibás Suzuki kormányművet vagy szervószivattyút. Ingyenesen átvizsgáljuk, majd a hibafeltárás után előre egyeztetünk Önnel, milyen lehetőségek vannak javítás terén. Fontos tudni, hogy kiszerelt alkatrészeket csak akkor tudunk átvenni javításra, ha ismerjük a pontos hibát / hiba jelenséget. Továbbá szükséges tudnunk az adott alkatrész pontos típusát is. Alap esetben egy vagy két munkanap alatt végzünk a javítással.

Gyakran elhangzó kérdések:

Mennyibe kerül a kormánymű javítása? A válasz az hogy 35 és 65 ezer Ft között van hibától függően.

Sokan kérdezik hogy például egy Suzuki Ignis kormánymű hiba mennyire bonyolult dolog? A válasz az hogy egyáltalán nem az. Heti szinten többet is javítunk.

Sokan kérdezik, hogy Suzuki Ignis kormánymű kapható-e nálunk? A válasz az hogy igen, de sok esetben javítható. Ez olcsóbb, gyorsabb és talán megbízhatóbb is.

Hasonló kérdés hogy Suzuki Alto kormánymű, Suzuki Swift kormánymű illetve  Suzuki Wagon r kormánymű kapható-e nálunk? Igen. A válasz pont ugyanaz mint az előbbi kérdés esetében.

Tovább sokszor elhangzó kérdés még az hogy mi a leggyakoribb Suzuki SX4 kormánymű hiba?  A válasz az hogy ha a kormánymű folyik, lóg vagy ha kopog. Ez a 3 leggyakoribb hiba.

Talán a leggyakrabban elhangzó kérdés az, hogy mennyi idő egy Suzuki Swift kormánymű felújítás? Pontosabban egy Suzuki Swift szervós kormánymű javítása. (Mert ebben a típusban gyakori a szervó nélkül szerelt változat.)  A válasz az hogy beérkezéstől számítva 1-2 munkanap alatt tudjuk javítani.  Ezt a típust a köznyelv Suzuki swift 1.0 kormányműnek hívja, mert az igazság az hogy nincs más neve. A Suzuki nem tesz különbséget a nevekben a modellfrissítést követően.

Különös figyelmet szentelünk annak, hogy az általunk beépítésre kerülő alkatrészek mindig legjobb minőséget képviseljék, legyen szó akár tömítésekről, vezetőcsapágyakról, perselyekről, karmantyúkról vagy porvédőkről, hisz 1 év garanciát adunk mind a szervószivattyúk, mind a kormánygépek javítására. Nekünk sem érdekünk kétszer dolgozni. Szeretünk mi is többet nyújtani ügyfeleink részére, mint amennyit elvárnak tőlünk.