Kormánymű felújítás Gyöngyösön

1 Év ki/beszerelési garancia – Több ezer elégedett ügyfél – Hívjon most!   +36307853479

 • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
 • 1 Év teljes körű garancia, korlátlan KM futás mellett.
 • Igyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!*

  Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Gyöngyösre is elmegyünk!

 • A hibafeltárás díjmentes!
 • Teherautó és busz kormányművet is javítunk!
 • Kormánymű felújítás ára: 55 – 85 ezer Ft között*

 • Hívjon most! Hétfőtől- Péntekig  7:30 – 18:00

  +36 30 78 53 479

  Hívhat viberen is!

Nálunk így néz ki egy felújított kormánymű:

Mi a számlás árainkat tüntettük fel! Nálunk biztos érvényes garancialevelet fog kapni! 12 hónap garanciát vállalunk korlátlan futás teljesítmény mellett. 

100% Minőségi garancia. MINDEN(!) kopó alkatrészt cserélünk gyári minőségre! A felújítás után, gyakorlatilag olyan lesz mint az új! 

Egész országra kiterjedő INGYENES beszállítás, INGYENES bevizsgálás, INGYENES visszaszállítás. (Ilyet csak mi vállalunk)

Smart Support! A munka minden szakaszát, a megrendeléstől a számlázásig, telefonján nyomon követheti! (Ilyet csak mi vállalunk)

10 Év tapasztalat.

Megbízható szerviz és cégbesorolás!

 

Kormánymű javítás most már Gyöngyösön is!

Az alábbi 1 perces videóban elmondom a felújítás folyamatát és költségeit.

Küldhetem Önhöz a futárt?

Én garantálom hogy elégedett lesz!

Birton Sándor

Tulajdonos

+36 30 78 53 479

Fogyasztói Vélemények nemzetközi szervezet által bevizsgált és “ügyfelekhez való becsületes és etikus hozzáállás” minősítésre értékelt cég tanúsítvány.

Ajándék gumiharang minden kormánymű felújítás mellé

Segíthetünk?

+36 30 78 53 479

Mi vesszük fel a telefont:

Mária

Sándor

András

Kérjen ingyenes visszahívást!   Hamarosan keressük!

1 Év garancia minden munkánkra, korlátlan km futás mellett!!

Nálunk a kormánymű felújítás, valóban teljes felújítást jelent!

A kormánymű felújítás folyamata:

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

 

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet ingyenes bevizsgálásra 

Országosan INGYENESEN érte megyünk.*

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Ha elfogadja az ajánlatot, az Ön által megadott címre visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

FONTOS: Nálunk MINDIG, MINDEN ESETBEN, MINDEN úgy történik, ahogyan azt az elején megbeszéltük! 

Rólunk mondták:

(100% valós visszajelzések! Önt is meg fogjuk kérdezni! )

Nagyon meg vagyunk elègedve!! Segìtökèszek, szakszerüek, gyorsak! Köszönjük a javítást, a továbbiakban is örömmel dolgozunk önökkel! Tisztelettel: Nedelko & Szönyegi GMBH

Szőnyegi Tibor

Minden a megbeszéltek szerint történt. Kiemelendő ,hogy bárkivel beszéltem, mindig tisztában volt azzal, hogy kiről és melyik alkatreszről van szó. Minden kérdésemre átfogó, érthető valaszt kaptam. Köszönet!

Varnyú Rita

Maximálisan elégedett vagyok, mert amit előre megbeszéltünk az valóban úgy is lett, mindemellett folyamatos tájékoztatást kaptam a munka menetéről, eredményéről. Németh István

Németh István

Nagyon kedves segítőkész csapat! 5 nap alatt szállítással együtt megoldották a javítást ( amiről más szervízben azt mondták javíthatatlan ) . Csak ajánlani tudom !

Komjátiné Gallai Bernadett

Nagyon tetszett hogy eljöttek az alkatrészért ,tájékoztattak a javítási ktg.-ről, megjavították , visszahozták, mindezt egy napon belül. Több mint 1 hónapja használom, eddig tökéletesen müködik, nem folyik. Ja és egy év garanciát kaptam valamint elektronikus számlát! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv. Csaba

 

Csizmadia Csaba

Kérdése van?

+36 30 78 53 479

Adjon rólunk Ön is visszajelzést, az alábbi nyilvános térképen!

+36 30 78 53 479

Cégadatok:

Rövid név: Silverstone.hu Kft.

 Munkafelvétel:  1095 Budapest Soroksári út 48.

Székhely:  1095 Budapest Soroksári út 48.

Cégjegyzékszám: 01-09-376445

Adószám: 24677855-2-43

Ha futárt rendelsz, így csomagold be a kormányművet!

Kormánymű felújítás kompromisszumok nélkül!

Kormánymű felújítás Gyöngyös:

Gyöngyönösön eddig a kormánymű javítás nem volt elérhető. A városban lakóknak Budapestre kellett utazniuk egy kormányműveket szervizelő cégért. 

Gyöngyös  város Heves megyében, a Gyöngyösi járás székhelye. Többek között Gyöngyöspüspöki és Kékestető közigazgatási szempontból a városhoz tartoznak.

Gyöngyös a rajta átfolyó Gyöngyös-patakról kapta a nevét. Ma ezt már Nagy-pataknak hívják. Gyöngyös névváltozata először 1284-ből adatolható Gungus alakban.  Sokan tévesen tudják azokat a romantikus és nepetimológiás magyarázatokat, amelyek szerint Gyöngyös a nevét a Mátravidéket megszálló „kún-palóc” törzs valamelyik nőtagjától kaphatta, akit Gyöngyös néven neveztek. Avagy hogy a Árpád egyik leányát nevezték volna Gyöngynek, aki követve atyját a Mátra vidékére, itt halt meg, és a Mátrából folyó patak mellé temették el. E patakot és a sír közelében épült várost róla nevezték volna el Gyöngyösnek. Ezeknek ellene szól, hogy ez a földrajzi név az ország különböző pontjain előfordul, továbbá Gyöngyösnek olvasható női név nem adatolható az ismert Árpád-kori dokumentumokban.

Gyöngyöst valószínű, hogy 700-as években az avarok alapították, aminek a nyomai máig megtalálhatók az általuk épített, avargyűrűk néven ismert egykori kőgátaknak formájában, részben itt a Gyöngyössolymos, Gyöngyösoroszi és Gyöngyöstarján mellett.

A mátrai borok minőségéről már mindenki hallott, de azt kevesen tudják hogy Gyöngyösö, hogy már a honfoglalást megelőző időkben is folyt szőlőművelés. Tehát a mátravidéki boroknak nagyobb tradíciója van, mint azt sokan gondolnák.

Van pár fontos tudnivaló, amit mindenképpen tudni szükséges a kormánymű felújításáról, akár Gyöngyöngyösön él az ember, akár másik településen. Például azt hogy a felújító cég valóban kicserélik az összes tömítést? Hisz Ön komplett felújítást fizeti ki! Ezt fontos megkérdezni. A másik hogy a gyárival megegyező alkatrészeket használ? Az utángyártott szimeringek nem jó minőségűek. Kevesen gondolnák, de nagyon fontos kérdés, hogy kapunk-e számlát a felújításról. Ha Ön kap számlát, a garanciát biztosan fogja tudni érvényesíteni. Ha Ön nem kap számlát a munkáról, csak a felújító cég jó szándékában bízhat, hogy valóban tudja-e érvényesíteni a garanciális igényét. Továbbá érdemes még rákérdeznünk a gumiharangra is. Egy korrekt cég  biztosít teljesen új porvédő gumiharangot a felújítás mellé. Pár ezer Ft, de biztosítja hogy a szennyeződés ne “egye el” újra a frissen felújított kormányművet. Akár Gyöngyösön újítatunk fel kormányművet, akár nem, mindenképpen nézzünk utána, hogy a javító cég ad-e ki- beszerelési garanciát. Ezzel komoly költséget takaríthatunk meg egy esetleges garanciális munka esetén. Nálunk ez már mind elérhető. Most már a kormánymű felújítás Gyöngyösön sem akadály.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!