AUDI KORMÁNYMŰ  FELÚJÍTÁS, javítás és értékesítés.

  Kérje INGYENES hozzuk-visszük szolgáltatásunkat!

 • Audi kormánymű javítási ár: 55 – 85 000 Ft*

 • Javítási idő: 1-2 munkanap.
 • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479
 • Ingyenes hibafeltárás.
 • Ingyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

  Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Önhöz is elmegyünk!

Az alábbi 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát és költségeit.

Elérhetőségünk:

+36 30 78 53 479

Én segítek abban, hogy Ön maximálisan elégedett legyen!

Birton Sándor

-tulajdonos

Mi a számlás árainkat tüntettük fel! Nálunk biztos érvényes garancialevelet fog kapni!

100% Minőségi garancia. MINDEN(!) kopó alkatrészt cserélünk gyári minőségre! A felújítás után, gyakorlatilag olyan lesz mint az új!

Egész országra kiterjedő INGYENES beszállítás, INGYENES bevizsgálás, INGYENES visszaszállítás.

Autó szervizeknek egyedi konstrukciók!

Rólunk mondták:

(100% valós visszajelzések!)

Sajnos csak második körben ismertem meg Őket. Első körben egy másik Pesti céggel hozott össze a balsors, ahol eleve arc és név nélkül reklámozzák magukat. Ott csak félrebeszélés volt, több mint 1 hetet vártam a válaszra és végül azt állították hogy javíthatatlan a kormánymű. Aztán ismertem meg Birton Sándor csapatát. Sándor viszont tényleg az elején elmondta mire számíthatok, végül minden úgy is történt ahogy azt megbeszéltük. A javítás sikeres lett és végig a folyamat minden részéről SMS-ben tájékoztattak. Őszinte megbízható csapat, nagyon magas kompetenciával. Jó szívvel merem ajánlani!

Kecskés Ákos

Gyors, korrekt, kommunikatív szolgáltatás. Folyamatosan értesítenek a javítás folyamatáról. Mindenre van megoldásuk. Köszönöm, és csak ajánlani tudom… Üdv

Molnár Tamás

A szakmai hozzáértés, türelmes segítség a telefonban, és az, hogy a csomagolás buktatóira külön felhívta a figyelmemet. Betartotta az ígért határidőt, és nem szépített a munka megrendelése előtt sem, nem volt zsákbamacska sem a határidő, sem az ár.

Dániel Éva

Tetszett a kommunikáció, és az hogy estefelé is át tudtuk adni az alkatrészt. Tetszett még a kedvező ár és a gyors, minőségi munkavégzés.

Katona Ervin

Leginkább az tetszett a szolgáltatásban, hogy a kiszerelt alkatrésszel egy lépést sem kellett tennem, futár vitte, hozta, és kész.

Komlódi Tamás

+36 30 78 53 479

Kérjen ingyenes visszahívást!

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

Budapesten belül INGYENESEN érte megyünk és INGYENESEN készen vissza is visszük.

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1-2 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Gyári felújított, dobozos, 1 év garanciával biztosított kormányműveinkre olyan árat tudunk biztosítani, amit máshol nem kap! Kérjen ajánlatot!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Tudok valamiben segíteni? +36 30 78 53 47905

Hívjon bizalommal!

Birton Sándor

+36 30 78 53 479

Címünk:

1095 Budapest Soroksári Út 48.

Malom Udvar – Iroda és Raktárközpont

Cégadatok:

Adószám: 24677855-2-43
Aktuális cégjegyzékszám: 01-09-376445

Teljes név: Silverstone.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Silverstone.hu Kft.

Már több száz AUDI kormányművet javítottunk!

Birton Sándor

tulajdonos

A következő típusú Audi kormányműveket javítjuk:

Audi A1 kormánymű felújítás

Audi A2 kormánymű felújítás

Az Audi A2 egy egyterű stílusban készült, ötajtós ferde hátú kiskategóriás autó, melyet a  cég 1999 novemberétől 2005 augusztusáig gyártott. Az előszőr még tanulmányautó alapján gyártott A2 fő különlegessége az volt, hogy alumíniumból készült, ami hatékony üzemanyag-felhasználású motorjaival kombinálva különösen alacsony fogyasztásúvá tette. Mind közül a legalacsonyabb fogyasztású változat a 3L megnevezésű volt, melybe dízelmotor, automata sebességváltó és start-stop rendszert szereltek. A megnevezés nem véletlen, mert ez az Audi kevesebb, mint 3 liter üzemanyagot fogyasztott el 100 kilométeren, amivel az addig valaha gyártott legtakarékosabb ötajtós európai autó lett.  Az utolsó darab 2005 augusztusában gurult le a gyártó sorról.

Audi A3 kormánymű felújítás

 • Az Audi A3 az Audi középkategóriájú autója. Az 1996-ban mutatták be. Azóta 3 generációja létezik, mindkettő Volkswagen padlólemezen fekszik, amellyel több  modellnél előfordul. Kevesen tudják hogy az Audi A3 padlólemezén fut még az Audi TT, a Volkswagen Golf, a Volkswagen Caddy, vagy éppen Skoda Octavia is.

Audi S3 kormánymű javítás

 • Az Audi S3 az Audi A3 autó sportváltozata.  1999 óta gyártják, és mind az első mind a második generációs Audi A3 sportverzióját elkészítették.  És ez a modell is, mint minden Audi S változat, ez is négy kerék meghajtású. De négy kerék meghajátsú esetében is a kormánymű felújítás nagyon hasonlít a sima első kerekes autókhoz.

Audi RS3 kormánymű felújítás

Audi A4 kormánymű javítás

 • Az Audi A4 az Audi felső-középkategóriás modellje. A modellt 1994 óta gyártják ezen a néven, elődje az Audi 80 volt.  Ez a modell a Volkswagen B padlólemezére épült, csakúgy mint a Passat.  Kevesen tudják hogy az Audi A4-es volt az első modell a Volkswagen csoportban, amelybe beépítették az 1,8-as, hengerenként ötszelepes 20V motor egy változatát, amelyet az Audi a Supertouring versenyautójából “butítottak” vissza utcai autóvá. Sajnos elég gyakran előfordul az audi a4 kormányműveinek javítása.

Audi S4 kormánymű felújítás

 • Az Audi S4 elnevezés eredetileg az Audi 100-as sportverziójának volt a neve, majd a 90-es években történt modellnévváltások után, az Audi A4-es sportverziójaként gyártották. A generációi kombi, limuzin és kabrió változatban voltak megvásárolhatóak.
  Mint a legtöbb Audi S modell, az S4 is csak az Audi Quattro négykerékhajtású rendszerével volt elérhető, amely a Torsen-alapú, állandó (nem kikapcsolható) négykerékhajtást használta. Az S4-esek nagyobb és erősebb motorokat kaptak, mint az A4-esek, nagyobb teljesítményű fékeket és felsőkategóriás felfüggesztést, ami más A4-es modellekhez nem elérhető.

Audi RS4 kormánymű javítás

 • Az Audi RS modellek  a versenysport , magyarul a RennSport utcai változatai jelenti. Ezek az autók az S  sorozatú modelleknél sokkal erősebbek. Az RS sorozat első modellje az Audi RS2 még a Porsche segítségével készült. Az új modellek már a quattro GmbH felügyelete alatt készültek és V motorokkal kerültek gyártásba. Sok dologban eltérnek egy klasszikus Audi alapmodelltől.  Pl. egy sokkal erősebb kormánymű rendszer van az autóba építve. Ez fontos is, hogy az erős motorokkal szerelt audikat az úton lehessen tartani. Az autó kerékjárati például szélesebbek. De a karosszéria leültetése és a hatalmas fékek a nagy kerekek alatt mindig is a markáns jelei voltak az RS modelleknek. Belül a sportos ülésekről lehet felismerni az audi RS sorozatát. Ismerető jele lehet még hogy a V8-as motor mögé már nem kézi váltót, hanem 7 sebességes S-tronic váltó került az RS szériába. Ez természetesen kézzel  is váltható a kormány mögötti fülekkel vagy a váltókarral le és fel. Ezek a kormányművek ritkán romlanak el, de természetesen javításuk szinte ugyanolyan mint más szervós autóknál.

Audi A5 kormánymű felújítás

 • Az Audi A5 a 2+2 üléses alumínium karosszériás gran turismo megnevezésű autót takarja. A típus kupé és kabrió változatban is elérhető. Az utóbbi természetesen vászontetős.  Audi A5 Sportback az A5 ötajtós változata, csak hosszabb tengelytávval és praktikus csomagtérrel. Bár nem ugyanolyan kormánymű van az előbb felsorolt a 5-ösökben, de mindegy típust javítjuk.

Audi S5 kormánymű javítás

Audi RS5 kormánymű felújítás

Audi A6 kormánymű javítás

 • Az Audi A6 a német Audi gyár felső középkategóriás autója. Megvásárolható szedán és kombi változatban , amit Avant-nak hívnak. A második, harmadik illetve a negyedik generációs A6-ot az A6 allroad quattro tervezéséhez is felhasználták. Talán kevesen emlékeznek, de az Audi 1994 előtt három generáción keresztül adott ki már felsőkategóriás autót. De 1994-ben, az Audi 100-as negyedik kiadását újratervezték és már Audi A6-os néven került piacra, azért  hogy illeszkedjen az újonnan bevezetett modellnév csoportba. Pont azután, mikor az Audi a luxuskategóriás A8-at épp bemutatta. A 100-as külsején csak keveset változtattak, leginkább az első és hátsó lámpákat és a hűtőrácsot.  A kormánymű az autóban szinte ugyanaz volt. De már új motorokkal és váltóval volt elérhető.

Audi S6 kormánymű felújítás

Audi RS6 kormánymű javítás

Audi A7 kormánymű felújítás

Audi S7 kormánymű javítás

Audi RS7 kormánymű felújítás

Audi A8  kormánymű javítás

 • Az Audi A8 egy luxusautó. Ez a korábbi Audi V8-as modellt helyettesíti, mint a cég csúcsmodellje. Első generációja 1994-ben jelent meg, és a legtöbb változatot quattro állandó összekerékhajtással szerelték fel, továbbá kevés kivétellel multitronic és Tiptronic automata váltóval szerelték. Az Audi A8 1994-ben jelent meg Európában, és 1997-ben Észak-Amerikában. Az előd Audi V8-astól eltérően nem acélvázra, hanem az akkor megjelent Volkswagen D2 platformra épült, amit az Audinál alumínium térváznak is hívtak. Ezzel sikerült az autó tömegét jelentősen csökkenteni, és a merevségét növelni. Ez az autó volt a világon az első teljesen alumíniumból gyártott széria autója, és 1997-től alapfelszereltség volt a 6 légzsák, amiben a világon legelső volt. Természetesen Audi A8 kormány felújítást is vállalunk.

Audi S8 kormánymű felújítás

Audi TT kormánymű javítás

 • Az Audi TT az Audi Hungaria Motor Kft. által, Győrben készített sportautó. Manapság már a második generációját állítják elő, és 2+2 személyes kupé, és 2 személyes kabrió kivitelben érhető el. Az Audi TT fejlesztése 1994 szeptemberében a kaliforniai Audi Design Centerben kezdődött meg. A korábban még nem használt lézeres illesztés, ami a csavarok nélküli összeszerelést teszi lehetővé, az Audi TT első generációján kezdték el alkalmazni, aminek bevezetése késleltette az első Audi TT-k megjelenését. A TT-ket kifejezetten erős, kemény futóművekkel szerelik. A TT a man-szigeteki TT motorversenyen rendszeresen sikerrel szereplő NSU miatt kapta a nevét. Végül az egész világon sikert aratott, mert a gyártó tovább folytatta a gyártást a második generációval. Nem mondjuk hogy gyakran de Audi TT kormány javítást is szoktunk csinálni.

Audi TTS kormánymű felújítás

Audi TTRS kormánymű javítás

Audi R8 kormánymű felújítás

 • Az Audi R8  2006-tól gyártott középmotoros, állandó négykerékhajtású sportkocsija. A járművet az Audihoz tartozó quattro GmbH fejlesztette ki és gyártja.

Audi Allroad Quattro kormánymű javítás

Audi Q2 kormánymű felújítás

Audi Q3 kormánymű javítás

Audi Q5 kormánymű felújítás

Audi Q7 kormánymű javítás

Az Audi Q7 a márka első SUV típusú autója, mely megkapta az Audi egyenarculatát az úgynevezett Singleframe”nevű hűtőrács kialakítást. Az első modellt 2006-tól gyártja az Audi. A második modellt 2008-tól, de a két variáns között gyakorlatilag semmi különbség sincs, csupán a lökhárító változott valamelyest és alakítottak az előbb megnevezett hűtőrácson. Szerencsére a Q7-es kormányműve ritkán romlik el, egy elég jól sikerült kiadás, de természetesen a Q7 kormánymű javítást is elvállaljuk.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!