Kormánymű felújítás Szegeden

 • Személyautó kormánymű javítási ár: 55 – 85 000 Ft*

 • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
 • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

  Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Szegedre is elmegyünk! INGYENES!*

 • Ingyenes hibafeltárás.
 • 1 Év teljes körű garancia
 • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Ebben az 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát!

Az ingyenes szállítás egész nyíregyháza területére érvényes!

Mi a számlás árainkat tüntettük fel! Nálunk biztos érvényes garancialevelet fog kapni!

100% Minőségi garancia. MINDEN(!) kopó alkatrészt cserélünk gyári minőségre! A felújítás után, gyakorlatilag olyan lesz mint az új!

Egész országra kiterjedő INGYENES beszállítás, INGYENES bevizsgálás, INGYENES visszaszállítás.

Autó szervizeknek egyedi konstrukciók!

A kormánymű felújítást Budapesten végezzük, de Szegedre is INGYEN érte megyünk!

Az alábbi űrlapon megrendelheti az autót, ami egyenesen Önhöz megy. Ezután INGYENESEN behozza műhelyünkbe hibafeltárásra a kormányművet.

Akik már megbíztak bennünk:

Én garantálom, hogy Ön 100% elégedett legyen!

Birton Sándor

Silverston.hu Kft tulajdonos

+36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Szegeden is!

Kérjen ingyenes visszahívást! 

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Segíthetek? +36 30 78 53 479

Kérhet árakat, felújított kormányműre is!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Kormánymű javítás Szeged

Kormánymű felújítás most már Szegeden is!

Országos ingyenes hozzuk-visszük szolgáltatásunknak köszönhetően a kormánymű javítás most már Szegeden is elérhető.

Mielőtt kormánymű vagy szervószivattyú felújító céget választ, mindenképpen olvassa el az alábbi információkat, hogy tudja, mit várhat el  egy felújító cégtől.

 1. Tudja meg hogy valóban kicserélik-e az összes tömítést. Hisz Ön komplett felújítást fizeti ki! Sok helyen spórolnak azzal, hogy csak a “nagyon muszáj” szimeringeket  cserélik csupán ki.
 2. Tudja meg hogy valóban gyári vagy gyárival egyenértékű alkatrészeket használnak-e. Ezek ugyan drágábbak, de biztosan jó lesz. Általában Német, Angol vagy Amerikai gyártmányokról van szó.
 3. Tudja meg hogy az ár számlás ár-e.  Ha Ön kap számlát, a garanciát biztosan fogja tudni érvényesíteni. Ha ön nem kap számlát a munkáról, csak a felújító cég jó szándékában bízhat, hogy valóban tudja-e érvényesíteni a garanciális igényét.
 4. Tudja meg hogy a munkához jár-e a porvédő gumiharang! Egy korrekt cég biztosít teljesen új porvédő gumiharangot a felújítás mellé. Pár ezer Ft, de biztosítja hogy a szennyeződés ne “egye el” újra a frissen felújított kormányművet. Sokan itt akarnak az ügyfél kárán pár ezer forintot megspórolni.
 5. Tudja meg hogy kivel “üzletel.”Egy korrekt cég mögött mindig tudni hogy milyen EMBER van. A weboldalon, az emberek a saját arcukkal és becsületükkel vállalják a felelősséget. Egy korrekt cég vállalja hogy nyilvánosan lehessen róluk visszajelzést írni. (Pl. google cégem) . Továbbá ha egy cég megtalálható a Google organikus (nem fizetett) találatai között az első pár találatban, az biztosan azt jelenti hogy a cég hosszú idő óta, tartósan működik. (Jelen esetben például: kormánymű javítás, kormánymű felújítás, szervószivattyú javítás kulcsszavakra) Ezt mindig érdemes ellenőrizni.

Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa. Szegedet először 1183-ban említik. Nagy Lajos király uralkodása idején a régió legjelentősebb városává fejlődött, 1498-ban szabad királyi városi rangot kapott.  Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc több jeles eseménye is kötődik a Szeged városához.
Szeged történelmének és a mai városkép kialakulásának egyik legmeghatározóbb eseménye az 1879-es árvíz. Az épületek nagy része elpusztult, és a mai Szeged nagyrészt az árvíz után épült: szebb, modernebb épületek váltották fel a régieket. A trianoni békeszerződés után több elcsatolt dél-magyarországi város szerepét is átvette, jelentősége tovább nőtt. 1962-ben Csongrád megye székhelye lett. Emellett Szeged, egyetemi város és egyéb kulturális központ is. Egyeteme, a Szegedi Tudományegyetem az ország legjobb minősítésű egyeteme. Szeged rendezvényei, mint például a Szegedi Szabadtéri Játékok, számos látogatót vonzanak évente.
Szeged lakói a történelem során több nyelvet is beszéltek.

A kormánymű javítást nem Szegeden, hanem Budapesten végezzük. A felújítás során szétszedjük a kormányművet, és alapos tisztításnak végzünk rajta, különös figyelmet fordítva a mechanikusan igénybe vett felületekre.

Miután elvégeztük az tisztítást és az átvizsgálást utána történik a persely kicserélése. A persely csere utána a tömítőgyűrűket a szimeringeket és a teflongyűrűket is cseréljük.
Mint már fentebb említettük, kizárólag márkás, gyárival egyenértékű alkatrészeket használunk.
Ellenőrizzük az axiális gömbfejeket és ami apróságnak tűnik, de nagyon fontos, cseréljük a porvédő harangokat is!

Az összeszerelés után ellenőrizzük a mechanikus alkatrészek akadálymentes futását, a fogasléc optimális hézagát, a kormánymű működését. A szervokormányműveket próbapadon teszteljük, ellenőrizve ezzel a tömítettséget és a biztonságos működést!

Most már, ez a minőségi kormánymű felújítás Szegeden is elérhető, hisz futárszolgálatunk  hozza-viszi az alkatrészeket az egész ország területén.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!