Kormánymű felújítás Kaposváron

  • Személyautó kormánymű javítási ár: 55 – 85 000 Ft*

  • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
  • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

    Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Kaposvárra is elmegyünk!

  • Ingyenes hibafeltárás.
  • 1 Év teljes körű garancia
  • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Ebben az 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát!

Az ingyenes szállítás egész nyíregyháza területére érvényes!

A kormánymű felújítást Budapesten végezzük, de KAPOSVÁRRA is INGYEN érte megyünk!

Az alábbi űrlapon megrendelheti az autót, ami egyenesen Önhöz megy. Ezután INGYENESEN behozza műhelyünkbe hibafeltárásra a kormányművet.

Akik már megbíztak bennünk:

Én garantálom, hogy Ön 100% elégedett legyen!

Birton Sándor

Silverston.hu Kft tulajdonos

+36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Kaposváron is!

Kérjen ingyenes visszahívást! 

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Segíthetek? +36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Kaposvár

A kormánymű felújítást nem Kaposváron, hanem Budapesten végezzük, de az ingyenes hozzuk-visszük szolgáltatásunk keretén belül mindegy is. Önnek nincs más dolga csak telefonálni, és a futárunk azonnal indul Önhöz a javítandó kormányműért vagy szervószivattyúért. Mind a kormánymű felújítást, mind a szervoszivattyú javítást már több mint 10 éve gyakoroljuk. A kormánymű javítást a szükséges alkatrészek cseréjével 1 munkanap alatt válljuk, az alkatrész beérkezésétől számítva.
– Az MSZ-07-44-33-1991/3.1.1. és a 3.1.2 szerint elvégzett javításra a 249/2004 kormányrendelet értelmében 6-12-24 hónap garanciát vállalunk minden kormánymű és szervószivattyú felújításra. Szerencsére a garanciális felújításokra csak ritkán kerül sor, hisz mind az anyaghasználatban, mind a gondos felújításnak köszönhető hogy a garanciális munkáink száma 5% alatt van.  Egy kormányrendelet értelmében 6-12 hónap garanciát kell vállalni. Mi ettől függetlenül minden munkánkra vállaljuk a minimum 1 év garanciát.

Kaposvár  Somogy megye és a Kaposvári járás székhelye, megyei jogú város.
Kaposvár 1690-től az Esterházy család birtokaihoz tartozott, akik a somogyi birtokaik központjává tették, így a település gazdasági és közigazgatási szerepe egyre növekedett.
Kaposvár mára a Dunántúl egyik legjelentősebb városa lett. Gazdasági, kulturális és sportközpont, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése. Egyetemével, sokrétű oktatási rendszerével, diákok ezreivel igazi iskolaváros. Gondozott közterületeivel, virágágyásaival és csobogóival a virágok és a szökőkutak városa.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy az ingyenes-hozzuk visszük szolágáltatás hogy is működik valójában a gyakorlatban? Úgy hogy Ön betelefonál, hozzánk, felvesszük az adatokat, és mi másnapra küldünk Önhöz egy autót ami felveszi (akár) Kaposváron a kormányművet vagy szervószivattyút amit fel szeretne újíttatni. Futárunk beszállítja műhelyünkbe a hibás alkatrészt. Mindezt díjmentesen. Első lépésként kollégáink a a hiba pontos okát tárják fel. Ahhoz hogy megtaláljuk a legköltséghatékonyabb megoldást az Ön számára, alaposan fel kell tárni a hiba pontos okát. Ha elvégeztük a kormánygép vagy/és a szervószivattyú átvizsgálását, felkeressük Önt telefonon és előre egyeztetjük a kormánymű javítás árát. A leggyakoribb kormánymű hiba egyébként ha folyik, kopog, kattog vagy szorul a kormánymű.  Itt felmerül a kérdés hogy mitől függ a kormánymű felújításának ára? Az kormánymű felújításának ára elsősorban a hibától függ és hogy mennyi munka van vele. Továbbá kisebb mértékben befolyásolja a szétszedési idő is. A legegyszerűbb hiba, amikor folyik, ilyenkor csak a kormányművön elég a szimeringeket cserélni. Ez az esetek 30-40%-ban meg is szüntetheti a folyást. De valamikor a legegyszerűbb hibának tűnő probléma sem fér bele a 55 ezer Ft*-os javítási költségbe. Ha bármi kérdése van, ne habozzon telefonálni, hisz ma már nem probléma egy kormánymű felújítás Kaposváron.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!