Kormánymű felújítás BUDAPEST

 • Kormánymű javítási ár: 55 – 85000Ft*

 • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
 • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

  Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! Budapesten még aznap felvesszük!

 • Ingyenes hibafeltárás.
 • 1 Év teljes körű garancia
 • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Ebben az 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát!

Az ingyenes szállítás egész nyíregyháza területére érvényes!

Az alábbi űrlapon megrendelheti az autót, ami egyenesen Önhöz megy. Ezután INGYENESEN behozza műhelyünkbe hibafeltárásra a kormányművet.

Akik már megbíztak bennünk:

Én garantálom, hogy Ön 100% elégedett legyen!

Birton Sándor

Silverston.hu Kft tulajdonos

+36 30 78 53 479

Mi a számlás árainkat tüntettük fel! Nálunk biztos érvényes garancialevelet fog kapni! 12 hónap garanciát vállalunk korlátlan futás teljesítmény mellett.

100% Minőségi garancia. MINDEN(!) kopó alkatrészt cserélünk gyári minőségre! A felújítás után, gyakorlatilag olyan lesz mint az új!

Egész országra kiterjedő INGYENES beszállítás, INGYENES bevizsgálás, INGYENES visszaszállítás.

Autó szervizeknek egyedi konstrukciók!

Kérjen ingyenes visszahívást! 

Segíthetek? +36 30 78 53 479

1 Év garancia minden munkánkra, korlátlan km futás mellett!!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet ingyenes bevizsgálásra 

Országosan INGYENESEN érte megyünk.

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Ha elfogadja az ajánlatot, az Ön által megadott címre visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

FONTOS: Nálunk MINDIG, MINDEN ESETBEN, MINDEN úgy történik, ahogyan azt az elején megbeszéltük! 

Nagyon barátságosak voltak telefonon keresztül is, és ami a legfontosabb profi munkát végeztek nagyon gyorsan. Ajánlani tudom mindenkinek!!!!!

Leopod Attila

Nagyon tetszett, hogy minden lépésről (az alkatrész megérkezése, a hiba megállapítása, javítási költségek, stb.) folyamatosan tájékoztatást kaptam üzenet formájában.

Sebestyén Gyöző

Gyors,precíz és a minőségi munka amivel maximálisan megvoltam elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Homlok József

Gyors , korrekt szolgáltatás.Minden munkafolyamatról értesítés. Vitték-hozták a munkadarabot,egy lépést nem kellett érte menni.

Mura Barnabás

Rendkívül elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, pontos, gyors, precíz. Mindenről pontos tájékoztatást kaptam, minden úgy történt, ahogy azt megbeszéltük. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémája van.

Klement Gábor

Szóról-szóra igaz és helytál minden ami a korrekt megnyerő bemutatkozó leírásban szerepel .

Sinkó Zoltán

FONTOS!

Ezt mindenképpen vegye figyelembe, mielőtt kormánymű felújító céget választ!

Ezt várhatja el egy korrekt kormánymű felújító cégtől:

 • Valóban kicserélik az ÖSSZES! tömítést. Hisz Ön komplett felújítást fizeti ki!
 • A gyárival megegyező alkatrészeket használ. Ami drágább, de biztosan jó lesz. (Német, Angol, Amerikai gyártmányok.)
 • A számla kérdése. Ha Ön kap számlát, a garanciát biztosan fogja tudni érvényesíteni. Ha Ön nem kap számlát a munkáról, csak a felújító cég jó szándékában bízhat, hogy valóban tudja-e érvényesíteni a garanciális igényét. (Sajnos hetente jönnek hozzánk ilyen problémával ügyfelek)
 • Porvédő Gumiharang! Egy korrekt cég  biztosít teljesen új porvédő gumiharangot a felújítás mellé. Pár ezer Ft, de biztosítja hogy a szennyeződés ne “egye el” újra a frissen felújított kormányművet. (Egy drága felújítás oka legtöbb esetben az elhasználódott gumiharangokból adódik. Bemegy a szennyeződés, és tönkreteszi a tömítéseket.
 • Egy korrekt cég mögött mindig tudni hogy milyen EMBER van. A weboldalon, az emberek a saját arcukkal és becsületükkel vállalják a felelősséget.  Egy korrekt cég vállalja hogy nyilvánosan lehessen róluk visszajelzést írni. (Pl. google cégem) . Továbbá ha egy cég megtalálható a Google organikus (nem fizetett) találatai között az első pár találatban, az biztosan azt jelenti hogy a cég hosszú idő óta, tartósan működik.  (Jelen esetben például: kormánymű javítás, kormánymű felújítás, szervószivattyú javítás  kulcsszavakra) Ezt mindig érdemes ellenőrizni.

Ezeket mindenképpen kérdezze meg egy cégtől felújítás előtt:

 • TÉNYLEG MINDEN TÖMÍTÉS ki lesz cserélve?Sajnos ez nehezen utánakövethető, de van hogy csak azt cserélik ki amit nagyon muszáj. Ez legtöbb esetben a korai garanciális problémáknál derül ki.

 • Milyen alkatrészek kerülnek be a felújítás során. Sajnos rendszeresen találkozunk hozzánk került, már javított alkatrészekben, olcsó utánagyártott alkatrészekkel. Ami okozója az újrajavításnak.
 • Az feltüntet ár számlás ár? Önnek azért fontos hogy számlát kapjon a javításról, hogy később tudja érvényesíteni az esetleges garanciális igényeit. Számla nélkül marad a reménykedés, hogy a szerelő is egyetért majd a problémánkkal.. (Mindig a számlás árakat hasonlítsa össze!)
 • Az ár ugye tartalmazza az új porvédő gumiharangokat is? Finoman szólva is meggondolatlanság, ha egy cég egy frissen felújított kormányműre visszateszi a régi használt porvédő gumiharangokat! Ezzel gyakorlatilag “beírta a naptárba a következő felújítás idejét.” Erre mindenképpen kérdezzen rá, hogy az Önnek ajánlott ár tartalmazza-e az új gumiharangokat, hisz egy kormánymű felújításhoz ez is jár!
 • Alaposan utána néztem kivel javíttatok? A cég megtalálható a Google-ban eredetileg is?Ha a weboldal csak az internetről leszedett képekkel van tele, az intő jel lehet.  Ha egy cég a Google találati listáján csak a fizetett hirdetések között jelenik meg, megkérdőjelezhető hogy vajon hány éve foglalkozik a kormánymű felújítással, mielőtt szétszedi az Önét!

Kérhet árakat, felújított kormányműre is!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Kormánymű felújítás

1095 Budapest Soroksári Út 48.

Malom Udvar – Ipari Park

Silverstone.hu Kft

+36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Budapest

Futárunk még ma felveszi Önnél a hibás kormányművet.

+36 30 78 53 479

Kormánymű felújítás   Szervószivattyú felújítás   Kormánymű felújítás ár

A kormánymű felújításokat Budapesten végezzük.

Főképp fogasléces kormányműveket, ezen belül is szervós és mechanikus kormányművek javítását csináljuk. Bár javító műhelyünk Budapesten van, de az egész Ország területén INGYENES munkafelvételt vállalunk.  Ez azt jelenti, hogy Ön betelefonál hozzánk, hogy van egy hibás kormánymű vagy szervószivattyú, és mi azonnal küldjük Önhöz a futárunkat.
valamint szervoszivattyú javításával felújításával foglalkozik. Vidékre másnapra, Budapestre még aznap tudunk autót küldeni. A kormányművek felújításának ideje 1-2 munkanap a beérkezéstől számítva. Sajnos a szervószivattyúk javítási ideje ennél egy picit hosszabb. A szervószivattyúkat csak 2-3 napra tudjuk vállalni. Természetesen a javítás után, készen vissza is visszük Önhöz a felújított alkatrészt. A felújított kormányművek Budapest területén még aznap viszza tudnak Önhöz kerülni. A szivattyúkra ugyanez igaz. A javítás vagy felújítás során szétszedjük a kormányművet, és alapos tisztításnak vetjük alá, különös tekintettel a mechanikusan igénybevett felületekre, a csapágy felületekre és a tömítőgyűrűkkel kapcsolódó felületekre.
A tisztítás és ellenőrzés után kicseréljük a perselyt, a csapágyat, a tömítőgyűrűket, szimeringeket és a teflongyűrűket.
Ezek az alkatrészek csak gyári vagy a gyárival megegyező minőségű alkatrészek lehetnek, hiszen a minden munkánkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk. Mindenkinek az az érdeke a hogy a kormánymű illetve a szivattyú is tökéletesen fel legyen újítva.  Ez után ellenőrizzük az axiális gömbfejeket és cseréljük a porvédő harangokat. A kormánymű összeszerelése után ellenőrizzük a mechanikus alkatrészek akadálymentes futását, a fogasléc optimális hézagát illetve a kormánymű működését. Minden szervokormányművet próbapadon teszteljük, ellenőrizve ezzel a tömítettséget és a biztonságos működést. A javítás után figyelmet igényel a megfelelő minőségű és mennyiségű szervó olaj használata. Javítás után futárunk azonnal indul az Ön által megadott budapesti címre.

Talán azt mondhatjuk hogy minden típusú szervós, illetve mechanikus kormánymű és szervószivattyú javítását vállaljuk, 1 munkanapon belül. Fontos információ hogy 1 munkanapon belül. Ez sajnos nem jelenti azt hogy adott napon belül. Bár a budapesti kormánymű felújításra szakosodott műhelyekben többen dolgoznak mint néhány vidéki szervizben, de ezzel arányosan sokkal több javításra váró alkatrész is van. Egy szervós kormánygép javítási ideje 4-5 óra is lehet. Sajnos egy megbontott alkatrészt nem tudunk félbe hagyni, ezért nem tudjuk garantálni hogy napon belül kész leszünk a felújítással.  Szervokormány és szervószivattyú tömítetlenségi javítására 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Címünk: 1095 Budapest Soroksári út 48.

szervokormanyjavitas.hu

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!