KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS VESZPRÉM

  • Kormánymű felújítás ár: 55 – 85 000 Ft*

  • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
  • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

    Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Önhöz is elmegyünk!

  • Ingyenes hibafeltárás.
  • INGYENES szállítás az egész országban!*

  • Teherautó és busz kormányművet is javítunk!
  • 1 ÉV teljeskörű garancia

Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Az alábbi 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát és költségeit.

Elérhetőségünk:

+36 30 78 53 479

Akik már megbíztak bennünk:

Hívjon fel!

 Megmondjuk előre milyen javítási költséggel számolhat.

+36 30 78 53 479

 Birton Sándor

Rólunk mondták:

Pontosan gyorsan javítanak, a megbeszélt időre elkészült a kormánymü, kifogástalanul müködik! Mindenkinek tudom ajánlani!

Farkas János

Gyors és segítőkész,ügyfél centrikus magatartás. Korrekt és gyors ügyintézés. A háztól- házig szállítás nagyon megkönnyíti a folyamatot. Korrekt ár, jó ár-érték arány. Ajánlom őket.

Halasi Csaba

Sűrűn tartották velem a kapcsolatok. Mindenről tájékoztattak. Gyors munkavégzés, kommunikatív munkatársak. Maximálisan korrektek.

Vereb Tamás

Minden úgy történt ahogy azt Birton Sándorral előre megeszéltük. Köszönöm! Tovbbi sok sikert!

Falcsó Róbert

Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen jó emberek akik megértik és segítik a kispénzűeket is!! Köszönet a minőségi munkáért és a gyorsaságért! Hálás köszönet! Maradok tisztelettel!

Juhász Csaba

1 Év teljes körű garancia minden munkánkra!

Kérjen ingyenes visszahívást!

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

1. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

2: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

3: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1-2 munkanap a javítási idő.

4: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Segíthetek?+36 30 78 53 479

Címünk:

1095 Budapest Soroksári Út 48.

Malom Udvar – Iroda és Raktárközpont

Cégadatok:

Adószám: 24677855-2-43
Aktuális cégjegyzékszám: 01-09-376445

Teljes név: Silverstone.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Silverstone.hu Kft.

Segíthetek?

Kérjen ingyenes személyes tanácsadást!

+36 30 78 53 479

Birton Sándor

Szervószivattyú javítás

Szervókormány javítás

Kormánymű felújítás Veszprém? Igen! Bár a műhelyünk Budapesten van, de az ingyenes-hozzuk visszük szolgáltatásunknak köszönhetően, most már Önnek a távolság nem akadály. Ön telefonál, megmondja nekünk hol vehetjük fel a felújításra szoruló kormányművet vagy szervószivattyút, és futárunk máris indul egyenesen a megadott címre. Ez után következik a szintén ingyenes hibafeltárás. Amikor feltártuk a hiba pontos okát, akkor személyesen egyeztetünk Önnel a lehetséges megoldásokról. Ha Önnek megfelelnek a lehetséges megoldások, akkor kezdjük csak meg a kormánymű vagy a szervószivattyú javítását. A kormánymű felújítás ára, mindig a hibától függ.  Miután elkészültünk, utána természetesen ingyen vissza is küldjük. Önnek csak a kormánymű / szervószivattyú átvételét követően kell csak fizetnie.

Kormánymű javításának folyamata:

1. A kormánymű átvételekor történik meg a hiba feltárása. Ehhez megfelelő számítógépes rendszert és standard eljárást alkalmazunk.

2. A kormányművet alkatrészeire szedjük és valamennyi alkatrészt külön-külön megtisztítjuk. A szemmel láthatóan hibás illetve kopó alkatrészeket, mint például a sérült tömítő gyűrű illetve deformálódott alkatrészeket a későbbiekben újjal pótoljuk. A kormánymű házának repedése, törése esetén javítást nem végzünk, azt ki kell cserélni. Továbbá minden mechanikai kormánymű alkatrész sérülés, mint például a görbült fogasléc vagy házrepedés esetén, a javítást nem vállajuk. Sajnos ebben az esetben a kormánymű javíthatatlan.

3. A kormánymű felújítása. A kiszerelt gumi tömítőgyűrűket minden esetben újjal pótoljuk. A használt gumi tömítőgyűrűket ismételten nem szabad felhasználni. Valamennyi, a kormányműjavításhoz felhasznált alkatrész gyári, vagy azzal azonos minőségű utánagyártott. Csak ISO 9002 minősítéssel rendelkező szállítóktól vásárolunk.

4. A kormánymű tesztelése.  Nyomáspróbát tartunk.

5. A kormánymű visszaküldése. A leellenőrzött kormányművet kipróbált és letesztelt állapotban küldjük vissza ügyfeleinknek. A kormánymű javításra 1 év teljes körű garanciát vállalunk a szokásos jótállási feltételek mellett.

És egy kis érdekesség:

Veszprém (németül Wesprim vagy Weißbrunn, latinul Vesprim, szlovákul Vesprém) megyei jogú város a Közép-Dunántúli régióban, Veszprém megye és a Veszprémi járás székhelye. Egyetemi város, a „Királynék városa”. Veszprém vára az esztergomi és székesfehérvári várakkal együtt egyike volt legkorábbi várainknak, Géza korában már biztosan létezett, de egyes feltevések szerint már a honfoglalás előtt is állt. Bár a hagévszázadok során egyetlen településsé olvadyomány szerint Veszprém öt dombra épült, valószínűbb, hogy a völgyekben való megtelepedés időben megelőzte a dombok beépülését.
A Veszprém neve a szláv bezprem szóból ered, ami köznévként nyelvészek szerint „egyenetlent”, „dimbes-dombost” jelentett, utalva Veszprém természeti adottságaira.Veszprémnek fontos szerepe volt a kereszténység bevezetéséért vívott harcban is, I. István itt győzte le Koppány seregeit.

Veszprém volt az első magyarországi város, ahol egyetemi rangú felsőoktatási intézményt alapítottak. 1276-ban azonban Csák Péter seregei elpusztították az intézményt, amely már nem épült újjá. Veszprém 1949-ben, a Budapesti Műszaki Egyetem egyik karának a városba telepítésével nyerte vissza egyetemi városi rangját.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!