Kormánymű felújítás Kecskeméten

  • Személyautó kormánymű javítási ár: 55 – 85 000 Ft* Az ár egyes tipusoknál változhat

  • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
  • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

    Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Kecskemétre is elmegyünk! INGYENES!*

  • Ingyenes hibafeltárás.
  • 1 Év teljes körű garancia
  • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Ebben az 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát!

Az ingyenes szállítás egész nyíregyháza területére érvényes!

A kormánymű felújítást Budapesten végezzük, de KECSKEMÉTRE is INGYEN érte megyünk!

Az alábbi űrlapon megrendelheti az autót, ami egyenesen Önhöz megy. Ezután INGYENESEN behozza műhelyünkbe hibafeltárásra a kormányművet.

Akik már megbíztak bennünk:

Én garantálom, hogy Ön 100% elégedett legyen!

Birton Sándor

Silverston.hu Kft tulajdonos

+36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Kecskeméten is!

Kérjen ingyenes visszahívást! 

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Segíthetek? +36 30 78 53 479

Kérhet árakat, felújított kormányműre is!

Nálunk garantáltan a legjobb árakat találja!

Kormánymű javítás Kecskemét

Kormánymű felújítás Kecskemét:

Bár a kormánymű felújításokat nem Kecskeméten végezzük, de az Ingyenes* hozzuk-visszük szolgáltatásunk keretén belül Kecskeméten is felvesszük a javításra szoruló kormányműveket és szervószivattyúkat. A leggyakoribb kormánymű hiba ha a szervotartályból eltűník a szervoolaj. A probléma nagy valószínűséggel ilyenkor a szervorendszer tömítetlenségére utal. Fogasléces kormányművek esetében érdemes rendszeresen ellenőrizni hogy a gumiharangok sérülésmentesek-e, mert csak ez tudja megvédi a kormánymű belső részeit a szennyeződéstől. A szakadt porvédő a leggyakoribb hibaforrása a kormányműveknek. A tömítetlenség könnyen javítható. A javítási idő 1-2 munkanap alatt megvan. De fontos információ hogy 1 munkanap! Tehát 24 óra. Sem a kormányművek, sem a szervószivattyúk javítását nem tudjuk napon belül javítani. (Csak kivételes esetben.) Továbbá bele kell számolni a kecskeméti kormányművek javítási idejébe a szállítási időt. Futárunkat Kecskemétre csak másnapra tudjuk leküldeni, és harmad napra készűl el. A felújított kormányműveket Kecskemétre így csak negyed napra tudjuk vissza szállítani.

Sokan kérdezik tőlünk, (nem csak Kecskemétről) mi van akkor ha a kormánymű leállított motor melletti ide-oda mozgatáskor kopogó hangot hallat? Ilyenkor nagyon érdemes nagyon oda figyelni, mert a kormánymű megnövekedett holtjátéka, szoros működése illetve akadása erősen balesetveszélyes lehet! Sajnos a szervós és mechanikus kormányművek esetében egyaránt gyakori hiba  hogy a fogasléc középső részének, orsótengelyének és támasztó perselye nagyon megkopik. Lehet ez a gyakori úthibák vagy a kormányműben lévő nem megfelelő mennyiségű kenőanyag miatt is. De érdemes ezzel mihamarabb szakemberhez fordulni, mert az életünk is múlhat rajta, ha egy hirtelen kanyarodásnál a kormány nem megfelelően reagál. Részletesebben a kormánymű felújítás árakról itt tájékozódhat.

Ahhoz hogy a legjobb árat tudjuk biztosítani a kormánymű felújításra, kiemelt figyelmet kell szentelnünk a szervórendszer hiba pontos megállapítására, mivel a kormánymű javítás és felújítás csak abban az esetben lehet költséghatékony és precíz, ha tökéletesen végezzük a hibafeltárást. Itt is mint mindenhol a jó alapokkal kezdődik minden. A hibafeltárás után minden esetben személyesen egyeztetünk Önnel a lehetséges javítási opciókról.

Talán mondanunk sem kell, hogy az általunk beépítésre kerülő alkatrészek mindig legjobb minőséget képviselik, legyen szó akár tömítésekről, vezetőcsapágyakról, perselyekről, karmantyúkról vagy porvédőkről. Ez kiemelkedő fontosággú ahhoz hogy magabiztosan és nyugodt szívvel adhassuk az 1 év teljes körű garanciát.  Az ingyenes futárszolgáltatásunk óta a kormánymű javítás és felújítás Kecskeméten ma már nem probléma.

Talán a témához tartozó pici érdekesség hogy 2008. június 18-án a német Daimler autógyár bejelentette, hogy 800 millió eurós költségen Mercedes-Benz gyártóbázist hoz létre Kecskeméten. ( A Mercedes a kormányműveket nem kecskeméten gyártja, ott csak az autó összeszerelését végzik. )A beruházás, mely az ország történetének eddigi legnagyobb zöldmezős beruházása volt, 2012 óta 4000 embernek biztosít közvetlenül munkát, 500 milliárdos árbevételt és 100 000 db személygépkocsi éves gyártását tervezi. 2016.július 29-én a német autógyártó bejelentette második gyártóbázisának megépítését Kecskeméten, melyet 1 milliárd euróból valósítanak meg. A második gyár karosszéria összeszerelő üzemből és egy ipari parkból állna ahol további 2500 embernek biztosít munkalehetőséget.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!