Kormánymű felújítás Tatabányán

  • Személyautó kormánymű javítási ár: 55 – 85.000 Ft*

  • 1-2 Munkanap alatt elkészül!
  • Egyenesen Önhöz megyünk az alkatrészért!

    Megjavítjuk! Készen visszaszállítjuk! -Igen, Tatabányára is elmegyünk! INGYENES!*

  • Ingyenes hibafeltárás.
  • 1 Év teljes körű garancia
  • Ingyenes tanácsadás! +36 30 78 53 479

Ebben az 1 perces videóban elmondom a kormánymű javítás folyamatát!

Az ingyenes szállítás egész nyíregyháza területére érvényes!

A kormánymű felújítást Budapesten végezzük, de TATABÁNYÁRA is INGYEN érte megyünk!

Az alábbi űrlapon megrendelheti az autót, ami egyenesen Önhöz megy. Ezután INGYENESEN behozza műhelyünkbe hibafeltárásra a kormányművet.

Akik már megbíztak bennünk:

Én garantálom, hogy Ön 100% elégedett legyen!

Birton Sándor

Silverston.hu Kft tulajdonos

+36 30 78 53 479

Kormánymű javítás Tatabányán is!

Kérjen ingyenes visszahívást! 

1 Év garancia minden munkánkra!

Mi történik, ha megbízik bennünk és a javítás mellett dönt?

0. Hívjon fel! Előre egyeztetjük mire számíthat.

Sok olyan jellegű hiba van, amelyekre lehet előre pontos árát mondani. (pl. folyik a kormánymű)

1: Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott kormányművet. 

2: Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 Általában 1 munkanap a javítási idő.

3: Visszaszállítjuk a felújított kormányművet.

Országosan a szállítás INGYENES!*

Segíthetek? +36 30 78 53 479

Kormánymű felújítás Tatabányán:

Kormánymű felújító műhelyünk nem Tatbányán található, hanem Budapesten, de ingyenes hozzuk-visszük szolgáltatásunk keretén belül Tatabányára is érte megyünk, majd javítás után vissza is visszük. Önnek nem kell hozzá mást tennie, mint a fenti futár rendelő űrlapot kitölti a megfelelő adatokkal, és futárunk indul is egyenesen Önhöz.

a kormánymű rozsdás fogasléce

Minden nap elhangzó kérdés, hogy mitől megy tönkre a kormánymű? Alapvetően több oka lehet amiért a kormánymű felújítását teszi szükségszerűvé. A legegyszerűbb és egyben a leggyakoribb hiba forrás mikor kormányösszekötők belső tövénél levő gumiharangok megsérülnek. (A fogasléces kormányműveket porvédő harangok védik meg a külső hatásoktól.) Ez azt eredményezi hogy a szennyeződés bekerül a kormánymű belső részébe, a finom nagynyomású tömítésekhez, majd azok megfelelő elkoptatása után kiengedik a kenőanyagot.  Ez károsítja a fogaslécet. De a Magyar úthálózat sem nagy barátja kormányművünknek. Egy idő után az autóban lévő kormánymű kezdi nem bírni a folyamatos ütéseket amiket a Magyar közút mér rá nap mint nap.  Ezek miatt olyan torzulások, belső sérülések lépnek fel a finoman illesztett és megmunkált szerkezetben, hogy pillanatok alatt tönkre tud menni – úgy, hogy mindvégig autózhatunk abban a hitben hogy minden a legnagyobb rendben van. És mivel a szervófolyadék egy zárt rendszerben, igen magas nyomáson üzemel, és egy érzékeny szerkezet, a legkisebb tömítetlenség, szivárgás is problémát jelent. Sajnos nincs különbség abban hogy az ember Budapesten vagy Tatabányán autózik-e, mert a probléma nagyon hasonló.

Most már közel 10 éves munkatapasztalattal végezzük a mechanikus- és szervokormányok, kormányszervó szivattyúk javítását. A kormánymű javítás Tatabánya városában és a környező településéken sem okozhat gondot, hiszen futárunk bárhonnan össze szedi a hibás alkatrészeket, majd készen vissza is viszi. Elsősorban azért vezettük be az ingyens futár szolgáltatásunkat, mert nincsen Tatabányán kormánymű felújító vállalkozás.

Tatabánya: Komárom-Esztergom megye és a Tatabányai járás székhelye. A megye déli részén, a Gerecse és a Vértes közötti völgyben (Tatai-árok) fekszik, a fővárostól 55 km-re. Helyzeténél fogva forgalmi csomópont, nem csak megyei, hanem regionális és országos szinten is. Az M1-es (E60, E75) Bécs – Budapest autópálya érinti.  1947. Október 1-jén Bánhidát, Felsőgallát, Alsógallát és Tatabányát, a négy szomszédos községet Tatabánya néven egyesítették.

*Abban az esetben ha nem történik felujítás vagy értékesítés,és az alaktrészt vissza kell szállítani, akkor a szállítási költség felszámolásra kerül.  
Áraink tájékoztató jellegűek a megadott ártól eltérhetnek, típus és állapot fűggően.
A fenti ár nem tartalmaza az Áfát.
A javíthatalan alkarészeket maximum 30 napig tudjuk tárolni!