Szeretné tudni, hogyan újítjuk fel kormányművét?

+36 70 426 77 05

Birton Sándor

Felújított kormányművek

Kérjen ajánlatot! 1 Munkanapon belül felkeressük!

 • Japán minőség.
 • 1 Év garancia.
 • 24 – 72 órás szállítási határidő.
 • Eddig több mint 10 000 felújított kormánymű.
 • Több mint 15 éves tapasztalat.
 • Nemzetközileg elismert felújítócég
 • Több mint 3000 felújított kormánymű raktárról azonnal.
 • Több mint 2500 felújított szervszivattyú raktárról azonnal.

Minden típushoz!

 

Mit lehet tudni a kormánymű felújítási technológiáról?

Az URW® Japánban és Európában gyárilag felújított termékeinél mindig a minőség a legfontosabb! Ezért vállalják bátran a 1 éves garanciát!

Ezért szigorú az elvárás.  A cég a Kaizen* módszert elvét követi a  termékfejlesztés során,  hogy gyárilag felújított termékkínálatában a magas színvonalát megőrizzék.

Az javítási technológia kidolgozásában az első lépés mindig az adatok, a pótalkatrészek alapos vizsgálata, a termelési kártyák előkészítése, amelyeket gyári felújító létesítményeik napi szinten használnak. A felújítási folyamatban e magas minőségű termékek előállításának fő fázisai a vizsgálat, ellenőrzés, mérés és a szimuláció.

Ezeket a szigorú standardokat úgy valósították meg hogy az URW tervezési részlegét a Matsui szervezetébe integrálták.

Az eredeti alkatrész gyártói piacon szerzett szaktudásukat és tapasztalatukat felhasználva az URW a gyárilag felújított termékeket piacán kiemelkedő minőségi szintet képes produkálni!

 

*A kaizen egy japán módszer, amelyet számos területen (különösen fejlesztésben, gyártásban és mérnöki területen), szervezetekben használnak a folyamatok hatékonyságának növelésére. A Kaizen nem csak egy módszert, hanem gondolkodásmódot (életfelfogást) is jelent. Alapelve szerint minden probléma egyben lehetőség is a fejlődésre, fejlesztésre. Nem a hibás, a felelős megállapítása az elsődleges célja, hanem a kialakult helyzet megoldása, tanulás a történtekből. A Kaizen az érintett szervezet minden tagjától elkötelezettséget és részvételt kíván.

Kaizen japánul leírva

Mit lehet tudni URW Europa® mint kormánymű felújító cégről??

Az URW Europa®  Japán cég mely 2001-ben jött létre az Urawa Industry® , a Matsui Universal Joint Corporation® és a Matsui Walterscheid Corporation® leányvállalataként azzal a céllal hogy Személyautó kormányműveket és szervo szivattyúkat javítson Japán precizitással az Európai unióban.  Ezen felül európai raktárból szolgája ki rövid határidővel a saját gyártású féltengelycsuklókat és kardánszetteket. Az URW jelenleg a Hollandiai központ mellett Német, Francia, Belga, Dán, Portugál és Spanyol piacokon is  jelen van.

 

Gyárilag felújított termékeik minden márkához megtalálhatók, ideértve az alábbi termékcsoportokat is:

 • Kormányművek: manuális, hidraulikus, elektromechanikus és áttételes típus
 • Kormánymű-szivattyúk: hidraulikus és elektronikus típusok.
 • Kormányoszlop: elektronikus
 • Hajtótengelyek ázsiai piacok számára.

 

Matsui Universal Joint Corporation®

A Matsui egy Japán cég, aki több, mint 70 éve foglalkozik hajtásláncok és a hozzá kapcsolódó termékek gyártásával. Különösen a kardáncsuklók  sok év alatt szerzett szaktudásbázisukra és a gyártástechnológiájukra büszkék. A Matsui-t az iparban a hajtáslánc alkatrészek egyik minőségi, megbízható eredetialkatrész-gyártójaként ismerik, külföldön és Japánban egyaránt. Termékeiket az autóiparban, ipari berendezések gyártásában, ill. a szabadidőeszközök és egyéb, hajtásláncokat használó területek piacain forgalmazzák.

Matsui Walterscheid®

A Matsui Walterscheid neve egyet jelent az innovatív mezőgazdasági hajtásláncrendszerek fejlesztésével.  A minőségi mezőgazdasági lehajtótengelyek fejlesztése és gyártása a Matsui Walterscheid törzskompetenciáinak része.

Urawa Industry®

A Matsui Universal Joint Corporation részlegeként működő Urawa Industry vállalatot 1987-ben alapították. URW márkanéven külső féltengely-csuklók (homokinetikus csuklók) gyártását végzik, az eredeti alkatrész gyártókéhoz hasonló minőségben. Ezt a magas minőségi szintet számítógép vezérelt, robotokból álló gyártósoruk garantálja. Más gyártók termékeivel összehasonlítva hosszabb élettartamúak. Az URW jól ismert piaci szereplő, külső féltengelycsuklók széles választékával, melyeket főként Ázsia autóipara használ.. Az URW ezenkívül autóversenyzéshez is gyárt „Nagy teljesítményű hajtótengelyeket”.

Segíthetek? +36 30 78 53 479

Felújított kormánymű

Kormánymű felújítás