Felújított kormányművet keres?

Tudunk Önnek segíteni! Csak adja meg az alábbi űrlapon az autó típusát, amihez kormányművet keres, és mi mindjárt keressük a konkrét ajánlattal!

Tudok valamiben segíteni?

+36 30 78 53 479

Birton Sándor

Felújított kormányművek

Kérjen ajánlatot! 1 Munkanapon belül felkeressük!

  • Japán minőség.
  • 1 Év garancia.
  • 24 – 72 órás szállítási határidő.
  • Eddig több mint 10 000 felújított kormánymű.
  • Több mint 15 éves tapasztalat.
  • Nemzetközileg elismert felújítócég
  • Több mint 3000 felújított kormánymű raktárról azonnal.
  • Több mint 2500 felújított szervszivattyú raktárról azonnal.

Minden típushoz!

 

Mit lehet tudni a kormánymű felújítási technológiáról?

Az URW® Japánban és Európában gyárilag felújított termékeinél mindig a minőség a legfontosabb! Ezért vállalják bátran a 1 éves garanciát!

Ezért szigorú az elvárás.  A cég a Kaizen* módszert elvét követi a  termékfejlesztés során,  hogy gyárilag felújított termékkínálatában a magas színvonalát megőrizzék.

Az javítási technológia kidolgozásában az első lépés mindig az adatok, a pótalkatrészek alapos vizsgálata, a termelési kártyák előkészítése, amelyeket gyári felújító létesítményeik napi szinten használnak. A felújítási folyamatban e magas minőségű termékek előállításának fő fázisai a vizsgálat, ellenőrzés, mérés és a szimuláció.

Ezeket a szigorú standardokat úgy valósították meg hogy az URW tervezési részlegét a Matsui szervezetébe integrálták.

Az eredeti alkatrész gyártói piacon szerzett szaktudásukat és tapasztalatukat felhasználva az URW a gyárilag felújított termékeket piacán kiemelkedő minőségi szintet képes produkálni!

 

*A kaizen egy japán módszer, amelyet számos területen (különösen fejlesztésben, gyártásban és mérnöki területen), szervezetekben használnak a folyamatok hatékonyságának növelésére. A Kaizen nem csak egy módszert, hanem gondolkodásmódot (életfelfogást) is jelent. Alapelve szerint minden probléma egyben lehetőség is a fejlődésre, fejlesztésre. Nem a hibás, a felelős megállapítása az elsődleges célja, hanem a kialakult helyzet megoldása, tanulás a történtekből. A Kaizen az érintett szervezet minden tagjától elkötelezettséget és részvételt kíván.

Kaizen japánul leírva